Binnen hoeveel dagen wordt mijn boek bezorgd?

Nadat de bevestigingsmail van je bestelling wordt je boek binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.

Hoe bestel ik mijn persoonlijke nijntje-boekje?

Ga naar 'Bestel je boekje', kies de onderwerpen van je boek, vul je gegevens in en upload je leukste foto's. Na je akkoord gaan we je boek maken, printen en verzenden.

Hoe ziet mijn boekje eruit? 

Je boek wordt geleverd met een harde kaft van 21 x 21 cm. We maken gebruik van de beste printtechnieken en daarom is het papier stevig en zijn de kleuren perfect!

Uit hoeveel pagina's bestaat mijn nijntje-boek? 

Je nijntje-boekje bestaat uit 16 pagina's. Deze 16 pagina's bestaan uit een gepersonaliseerde introductie pagina, 14 pagina's met daarop de nijntje onderwerpen aan de linkerzijde en je gepersonaliseerde teksten en foto's aan de rechterzijde én een afsluitende nijntje pagina. 

Kan ik vanuit België ook bestellen?

Ja dat kan. Momenteel geeft de bestelpagina echter een foutmelding bij invoer van een adres in Belgie. Als u vanuit Belgie wilt bestellen dan vult u bij de adresgegevens het volgende in:
Straat: Mr. Treublaan 7
Postcode: 1097 DP
Plaats: Amsterdam
Als u dit invult kan u het bestelproces afronden en wij sturen het boek door naar uw adres in België. 

Uit welke onderwerpen kan ik kiezen voor mijn boek?

Je kan kiezen uit 20 verschillende onderwerpen.Telkens zie je aan de linkerkant van de bladzijde het verhaaltje van nijntje, aan de rechtzijde plaats je je eigen foto en je tekst. Eén onderwerp van je boekje staat vast: de eerste pagina van je verhaal is gevuld met een foto van het kind voor wie het boekje bestemd is. De volgende 6 bladzijden kies je uit allerlei leuke en aansprekende onderwerpen!

De tekst in het boekje is niet met hoofdletters geschreven?

De tekst van je nijntje boekje is geschreven in de nijntje-taal; dat betekent dat de zinnen niet beginnen met een hoofdletter. Ook staan er zo min mogelijk komma's, punten etc. in. Mercis (de uitgever van nijntje boeken) stelt de tekst voor de linkerpagina vast; daar kun je als klant dus geen wijzigingen in aanbrengen:)

Het valt me op dat de tekst in het boekje niet rijmt: nijntje-boekjes rijmen toch altijd?

Dick Bruna schreef de verhalen van de originele vierkante nijntje-boeken altijd op rijm, maar in alle andere boeken staat de tekst niet op rijm. De nijntje-boeken van FamilyBook hebben daarom ook geen rijm. 

Hoe wordt mijn boekje afgeleverd?

Je boek krijg je thuisbezorgd. Het zit goed verpakt in karton én een sealing.