Binnen hoeveel dagen wordt mijn boek bezorgd?

Nadat je de preview van je boek hebt goedgekeurd wordt je boek binnen 5 werkdagen thuisbezorgd.
Heb je een boek besteld? Dan ontvang je binnen 24 uur een preview van je boek: check ook even je spambox. 

Hoe bestel ik mijn persoonlijke nijntje boekje?

Ga naar 'Bestel je boekje', kies de onderwerpen van je boek, vul je gegevens in en binnen 24 uur heb je een preview van je boek in je mailbox! Na je akkoord gaan we je boek printen.

Hoe ziet mijn boekje eruit? 

Je boek wordt geleverd met een harde kaft van 21 x 21 cm. We maken gebruik van de beste printtechnieken en daarom is het papier stevig en zijn de kleuren perfect!

Uit hoeveel pagina's bestaat mijn nijntje boek?

Je nijntje boekje bestaat uit 16 pagina's. Deze 16 pagina's bestaan uit een gepersonaliseerde introductie pagina, 14 pagina's met daarop de nijntje onderwerpen aan de linkerzijde en je gepersonaliseerde teksten en foto's aan de rechterzijde én een afsluitende nijntje pagina.

Uit welke nijntje onderwerpen kan ik kiezen voor mijn boek?

Je kan kiezen uit meer dan 15 verschillende nijntje onderwerpen.Telkens zie je aan de linkerkant van de bladzijde het verhaaltje van nijntje, aan de rechtzijde plaats je je eigen foto en je tekst. Eén onderwerp van je boekje staat vast: de eerste pagina van je verhaal is gevuld met een foto van het kind voor wie het boekje bestemd is. De volgende 6 bladzijden kies je uit allerlei leuke en aansprekende onderwerpen!

Als ik mijn foto's upload in het bestelproces zie ik ze niet verschijnen.

Het huidige bestelproces betreft een betá versie; we zijn druk aan het bouwen aan een uitgebreidere bestelmodule. Je kunt perfect een boekje bestellen, maar de foto's die je upload kun je (nog) niet aanpassen: dat doen wij achter de schermen voor je!

De tekst in het boekje is niet met hoofdletters geschreven?

De tekst van je nijntje boekje is geschreven in de nijntje-taal; dat betekent dat de zinnen niet beginnen met een hoofdletter. Ook staan er zo min mogelijk komma's, punten etc. in. Mercis (de uitgever van nijntje boeken) stelt de tekst voor de linkerpagina vast; daar kun je als klant dus geen wijzigingen in aanbrengen:)

Het valt me op dat de tekst in het boekje niet rijmt: nijntje boekjes rijmen toch altijd?

De nijntje boekjes waarvan de tekst geschreven is door Dick Bruna rijmen. Nijntje boekjes die later verschenen zijn hebben geen rijm (meer). De nijntje boeken van FamilyBook hebben daarom geen rijm. 

Hoe wordt mijn boekje afgeleverd?

Je boek krijg je thuisbezorgd. Het zit goed verpakt in karton én een sealing. Ben je niet thuis? Je boek is te tracken dus je weet altijd waar het is.