Het idee achter FamilyBook

Ik ben Dirk de Jong, de bedenker van FamilyBook. Het begon bij mij allemaal met de vraag: 'waarom hebben familieleden en kleine kinderen op verjaardagen zo'n plezier, maar waarom komen die familieleden eigenlijk nooit voor in een kinderboek?!' Vanuit die verbazing ben ik op zoek gegaan naar de manier om het meest persoonlijke kinderboek te maken! Foto's van je kind, je familieleden en mooie gebeurtenissen verwerken in je eigen kinderboek: persoonlijker kan volgens mij niet. Ik wil dat jij het meest persoonlijke kinderboek kan maken! .... kan er iets beter of heb je een vraag: mail naar dirk@familybook.nl

FamilyBook Nu

Inmiddels is het FamilyBook team uitgebreid om voor jou het meest persoonlijke kinderboek te maken! FamilyBook is een jonge start-up; we werken hard aan de verdere ontwikkeling van de site en het bestelproces en hebben grote plannen! Samen met jou ontwikkelen we kinderboeken die vernieuwend, persoonlijk en creatief zijn.

    Onze partners

    FamilyBook werkt samen met de beste bedrijven die er zijn. Mercis Publishing beheert de rechten van Dick Bruna en nijntje en denkt mee met de inhoud van onze boeken. RPI is één van de beste drukkers, opereert wereldwijd en print de beste kwaliteit boeken. Hike One en De Voorhoede zijn onze digitale partner: samen maken we de mooiste en beste digitale oplossingen voor FamilyBook! (Illustraties Dick Bruna © copyright Mercis bv, 1953-2019)